Ανοίγετε ξαφνικά τον υπολογιστή και βλέπετε ότι η οθόνη του υπολογιστή είναι μαύρη. Μην ανησυχείτε! Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πως να φτιάξετε μόνοι σας μια μαύρη οθόνη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αφορά υπολογιστή Turbo-X στο Περιστέρι σε λογιστικό γραφείο με πάρα πολλές ανάγκες και αρκετή κίνηση ειδικά τις μέρες των δηλώσεων.

6 βήματα για να φτιάξετε μια μαύρη οθόνη σε desktop υπολογιστή Turbo-X:

  1. Ελέγξτε τα καλώδια. Ελέγξτε τα δύο βασικά καλώδια το ένα της εικόνας και το άλλο του ήχου. Δείτε εάν όντως τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα.
  2. Σιγουρευτείτε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να εκκινήσει. Να είστε σίγουροι ότι όταν ενεργοποιήσατε τον υπολογιστή σας, έχετε πατήσει το κουμπί ενεργοποίησης της οθόνης. Εάν δεν ακούτε τον υπολογιστή να λειτουργεί παρόλο που έχετε ανάψει την οθόνη, τότε υπάρχει πρόβλημα με τον desktop.
  3. Δοκιμάστε μια προσωρινή οθόνη. Δανειστείτε από έναν φίλο/η μια οθόνη και δείτε εάν δουλεύει με τον υπολογιστή σας. Την ίδια στιγμή που δανείζεστε την οθόνη του φίλου, δανειστείτε επίσης και τα καλώδια της δικής του οθόνης. Έτσι μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα με μιας. Δοκιμάστε όλα τα καλώδια για να βρείτε που οφείλεται το πρόβλημα.
  4. Μερικές φορές πολλοί βλέπουν μια μαύρη οθόνη από πρόβλημα του λειτουργικού συστήματος. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να εκκινήσετε τον υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία και να επανεγκαταστήσετε τα Windows έτσι ώστε να αλλάξετε τον οδηγό.
  5. Ανοίξτε το Task Manager εάν βλέπετε ότι η οθόνη σας δεν παρουσιάζει κάτι ενώ ο υπολογιστής είναι αναμμένος.
  6. Τέλος, σιγουρευτείτε ότι η πρίζα που είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής, λειτουργεί σωστά. Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα στην συγκεκριμένη πρίζα. Κάντε δοκιμή σε άλλη πρίζα.

Εάν παρόλα αυτά δεν μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα, καλό θα ήταν να κλείσετε ένα ραντεβού για άμεσο service. Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας να επιλύσει κάθε είδους πρόβλημα, όλο το 24ωρο όλες τις μέρες του χρόνου, ακόμη και στις αργίες. Επίσης, αντιμετωπίζουμε προβλήματα και για άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ψυγεία, τηλεοράσεις, κλιματιστικά, πλυντήρια.

"Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής και πολλούς νομούς στην υπόλοιπη Ελλάδα!"

Καλύπτουμε και άλλες ηλεκτρικές συσκευές!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας καλύπτει επισκευή και για άλλες ηλεκτρικές συσκευές όπως:

Ελάτε σε μας και θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι!

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε σας πρόβλημα!

Με ποια στρατηγική πετυχαίνουμε την άμεση εξυπηρέτησή σας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και αλλού;

Έχουμε έναν εύρωστο όμιλο με ικανό αριθμό προσωπικού, άρτια εκπαιδευμένου και στις νέες τεχνολογίες με πολλά πλεονεκτήματα. Έτσι στην αναζήτηση επισκευές υπολογιστών τιμές είμαστε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού.

Σε αυτό συμβάλλει, φυσικά, η άμεση ανταπόκτριση του τηλεφωνικού κέντρου και οι 100% επαγγελματίες μας επισκευαστές. Με σεμινάρια επικαιροποίησης στις νέες συσκευές μπορούμε να είμαστε η Nr1 και καλύτερη επιλογή σας.

Συντάκτης: service24.