Κάνετε καθαρισμό σπιτιού και το τακτοποιείτε όπως επιθυμείτε. Έχετε σκοπό το επόμενο βράδυ να μοιραστείτε τη βραδιά με τον/την φίλο/η σας και να δείτε ταινία στον καναπέ. Πλένετε το κάλυμμα του καναπέ στο σαλόνι σας, αλλά το πλυντήριο δεν το καθαρίζει όσο θα έπρεπε. Βρίσκεστε σε κατάσταση πανικού, καθώς δεν γίνεται να μυρίζουν τα ρούχα, ειδικά όταν περιμένετε τέτοιες επισκέψεις. Μην αγχώνεστε! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημά σας!

Αυτό το περιστατικό αφορά πλυντήριο LG στον Πειραιά που παρατηρήθηκε ότι δεν έπλενε ικανοποιητικά τα ρούχα με αποτέλεσμα οι άσχημες οσμές να οδηγούν σε απόγνωση τη νοικοκυρά.

4 λάθη που γίνονται σε πλυντήριο LG

Σε αυτό το σημείο θα σας παρουσιάσουμε 4 λάθη που γίνονται και το πλυντήριό σας LG μπορεί να μην καθαρίζει επαρκώς τα ρούχα:

  1. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στην υπερφόρτωση του κάδου. Ο υπερβολικά γεμάτος κάδος δεν αφήνει περιθώρια για αρκετό νερό και ξέβγαλμα, με σκοπό να καθαρίσουν τα ρούχα και να φύγουν οι βρωμιές.
  2. Να τηρείτε πιστά τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό που λέει ο κατασκευαστής με σκοπό την βέλτιστη λειτουργία του πλυντηρίου μας. Πάντα μαζί με το πλυντήριο υπάρχει και το αντίστοιχο εγχειρίδιο.
  3. Μην βάζετε παραπάνω ποσότητα απορρυπαντικού από αυτή που συμβουλεύει ο κατασκευαστής. Το υπερβολικό απορρυπαντικό μπορεί να ξαναβάλει χνούδια και βρωμιές στα ρούχα, αντί να τις απομακρύνει.
  4. Μην πλένετε είδη που αφορούν κατοικίδια ζώα με τα ρούχα σας, όπως κρεβάτια γάτας ή σκύλου, κουβέρτες κ.λ.π. Καλύτερα να μην τα πλένετε στο πλυντήριο, διότι ο κάδος πλυντηρίου μπορεί να γεμίσει τρίχες. Αν πάλι δεν γίνεται, φροντίστε να τον καθαρίσετε μετά την πλύση.

Έτσι ελπίζουμε ότι θα λυθεί το πρόβλημά σας έγκαιρα, και με μεγάλη ευκολία. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για άμεσο σέρβις. Είναι πολύ ενοχλητικό να παθαίνουμε ζημιές εκεί που δεν το περιμένουμε! Χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης και οι τεχνικοί μας με μεγάλη προσοχή εντοπίζουν τη ζημιά στη συσκευή σας!

Ξεκαθαρίζουμε ότι η εταιρία μας λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο και παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Αττική. Η τηλεφωνική μας γραμμή είναι διαθέσιμη 24/7/365 άμεση εξυπηρέτηση και άριστο επαγγελματικό service, είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απολύτων ικανοποιημένοι! Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Καλύπτουμε και άλλες ηλεκτρικές συσκευές στο σέρβις!

Επιπλέον, η εταιρεία μας καλύπτει κάθε είδους σέρβις όπως:

  • κλιματιστικά,
  • κουζίνες φούρνου,
  • πλυντήρια ρούχων,
  • ηλιακούς θερμοσίφωνες σε όλες τις μάρκες και μοντέλα συσκευών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας εν μέσω της πανδημίας κορονοϊού – COVID-19 λειτουργεί κανονικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως αυτά έχουν υποδειχθεί από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον Π.Ο.Υ.

7 οδηγίες που τηρούμε απαρέγγλιτα

  1. Πλένουμε συχνά και τακτικά τα χέρια μας με σαπούνι.
  2. Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα πλυσίματος χεριών, συνιστάται η χρήση αντισηπτικών με αντιμικροβιακή - αντιβακτηριδιακή δράση.
  3. Όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε, καλύπτουμε το στόμα μας και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή με ένα χαρτομάντηλο.
  4. Σε κλειστούς ή δημόσιους χώρους φοράμε υποχρεωτικά μάσκα προσώπου προστασίας.
  5. Δεν ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα πυρετού ή βήχα.
  6. Σε περίπτωση που έχουμε τα παραπάνω συμπτώματα στο διάστημα 14 ημερών, καλούμε τον ΕΟΔΥ.
  7. Κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τον συνωστισμό.

Όπως αναγράφονται παραπάνω, η εταιρεία μας τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας με μεγάλη προσοχή για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού!

Με ποια στρατηγική πετυχαίνουμε την άμεση εξυπηρέτησή σας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και αλλού;

Έχουμε έναν εύρωστο όμιλο με ικανό αριθμό προσωπικού, άρτια εκπαιδευμένου και στις νέες τεχνολογίες με πολλά πλεονεκτήματα. Έτσι στην αναζήτηση επισκευές πλυντηρίων τιμές είμαστε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού.

Σε αυτό συμβάλλει, φυσικά, η άμεση ανταπόκτριση του τηλεφωνικού κέντρου και οι 100% επαγγελματίες μας επισκευαστές. Με σεμινάρια επικαιροποίησης στις νέες συσκευές μπορούμε να είμαστε η Nr1 και καλύτερη επιλογή σας.

Συντάκτης: service24.