ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 25€/24h

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ: Αν επιθυμείτε επισκευή πλυντήριο ή επισκευές πλυντηρίων 24h από 25€ καλέστε 2130905855 για τιμή κόστος εργασίας ραντεβού.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 25€/24h
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 25€/24h

Σύντομος πίνακας περιεχομένων

 1. Επισκευές πλυντηρίων Αθήνα οικονομικά
 2. Πόσο κοστίζει η επισκευή πλυντηρίου;
 3. 10 συμβουλές πώς να επισκευάσεις το πλυντήριο δωρεάν!
 4. Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα 24h και Συντήρηση από 25€
  1. Γιατί το κόστος επισκευής πλυντηρίου έχει διακύμανση τιμών από 25€ έως 50€;
  2. Ποια είναι τα συνήθη ερωτήματα που κάνει ο κόσμος στο κέντρο μας;
 5. Ποια επισκευή πλυντηρίου είναι απαραίτητη αν δεν στραγγίζει;
 6. Πώς γίνεται η επισκευή τρόμπας νερού;
 7. Η αλλαγή ιμάντα είναι στις καθημερινές μας επισκευές!
 8. Υπηρεσίες επισκευών σε πλυντήρια μίας τεράστιας γκάμας κατασκευαστών
 9. Πώς θα ξέρω πως το πλυντήριο μου στην Αθήνα χρειάζεται επισκευή;
 10. Τι αξίζει να γνωρίζετε για το πλυντήριο σας;
 11. Ποιες μάρκες Πλυντηρίων υποστηρίζετε?
 12. Πόσο συχνά χρειάζεται να καλώ τεχνικό;
 13. Χρειάζεστε επισκευή πλυντηρίου στην Αθήνα και δεν μπορείτε να αποφασίσετε;
  1. 7 Πλεονεκτήματα της εταιρείας μας για το δικό σας πλυντήριο

Επισκευές πλυντηρίων Αθήνα οικονομικά

Η διακύμανση στην τιμή για επισκευές πλυντηρίων στην Αθήνα δεν είναι μεγάλη. Αρχίζει από ✨ένα κόστος στα 25 Ευρώ έως 100 Ευρώ για απλό σέρβις με απόδειξη ή τιμολόγιο. Το ✨κόστος ανταλλακτικών είναι από 5 Ευρώ έως 250 Ευρώ. Καλέστε μας άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24 ωρο. Η κορυφαία εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες για κάθε μάρκα στην Αθήνα αλλά και σε Θεσσαλονίκη Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο κατά περίπτωση συνοδεύεται από την ανάλογη εγγύηση με 100% κάλυψη εργασίας και ανταλλακτικού.

Πόσο κοστίζει η επισκευή πλυντηρίου;

Ο τιμοκατάλογος υπηρεσιών για επισκευή πλυντηρίου Αθήνα φαίνεται λίγο πιο κάτω. Επιγραμματικά η χρέωση εργασιών κυμαίνεται μεταξύ 25 Ευρώ και 100 Ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης. Τα ανταλλακτικά χρεώνονται από 5 Ευρώ έως 250 Ευρώ, ανάλογα με τη μάρκα. Για κόστος μεταφοράς από και προς την έδρα μας ρωτήστε στο τηλεφωνικό κέντρο!

10 συμβουλές πώς να επισκευάσεις το πλυντήριο δωρεάν!

 1. Είτε είστε στην Αθήνα είτε αλλού ως πρώτο στάδιο καλό θα ήταν ✅να ελέγξετε ότι το η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη καλά στην πρίζα ρεύματος. Μπορεί να ακούγεται πολύ απλό, αλλά είναι πιθανό να οφείλεται σε αυτό.
 2. Ελέγξτε εάν το καλώδιο ρεύματος της συσκευής έχει υποστεί ζημιά ή είναι φθαρμένο. Χρησιμοποιείστε ένα πολύμετρο για να το ελέγξετε.
 3. Κοιτάξτε μήπως έχει φθαρεί ή χαλάσει ο διακόπτης κλειδώματος της πόρτας. Εάν δεν λειτουργεί περιμένετε να ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο κλειδώματος της πόρτας.Είναι πολύ φυσιολογικό στο πρόβλημα αυτό να ευθύνεται ο χρονοδιακόπτης.
 4. Η υπερθέρμανση: Εάν έχετε βάλει πολλές πλύσεις εκείνη την ημέρα χωρίς αναμονή, τότε η συσκευή δεν ξεκινάει, επειδή έχει ✨υπερθερμανθεί. Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει και ύστερα συνεχίστε πάλι αργότερα.
 5. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου της συσκευής. Αυτός δίνει την εντολή για το πρόγραμμα και τα αντίστοιχα βολτ ρεύματος για να κλειδώσει η πόρτα ή να αντλήσει νερό. Μπορείτε να ✨αποσυνδέσετε το καλώδιο ρέυματος και να ελέγξετε τον πίνακα ελέγχου για τυχόν ζημιές. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε καλύτερα να κλείσετε ραντεβού με κάποιον ειδικό τεχνικό.
 6. Ελέγξτε ότι η αντλία νερού λειτουργεί κανονικά και ότι μπορεί να αντλήσει νερό. Αλλιώς αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που η συσκευή δεν ξεκινάει.
 7. Ελέγξτε ότι το κουμπί εκκίνησης λειτουργεί κανονικά και κάνει καλή επαφή. Σιγουρευτείτε ότι λειτουργούν όλα τα κουμπιά για την επιλογή προγράμματος πλύσης.
 8. Προσέξτε μήπως έχει υπερφορτωθεί ο κάδος. Τα σύγχρονα πλέον, διαθέτουν τη λειτουργία να ειδοποιούν όταν ο κάδος έχει υπερβεί το επιτρεπόμενο βάρος.
 9. Ελέγξτε ότι η πρίζα ρεύματος παρέχει λειτουργεί και ότι δίνει το απαραίτητο ρεύμα.
 10. Στις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, υπάρχει πλέον μια νέα λειτουργία που λέγεται “child lock” και μπορεί να κλειδώσει για την ασφάλεια των παιδιών. Εξασφαλίστε ότι στη συσκευή σας δεν έχει ✅ενεργοποιηθεί η εν λόγω λειτουργία.

Επισκευές Πλυντηρίων στην Αθήνα 24h και Συντήρηση από 25€

Στις επισκευές πλυντηρίων στην Αθήνα από 25€ δεν πρόκειται μόνο για τιμή οικονομική αλλά για μία προσφορά ανεπανάληπτη. Αλλά ας δούμε τα πράγματα ένα ένα. Το να έχετε ένα πλυητήριο στο σπίτι σας παρέχει απίστευτη ευκολία και άνεση, κάτι που οι περισσότεροι θεωρούμε ως δεδομένο. Μέχρι να πάθει μία βλάβη και να μείνετε με σωρούς άπλυτα. Τότε μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι σε ένα νοικοκυριό. Μόλις παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψη όπου χρειαστεί. Η έγκαιρη ανταπόκριση περιορίζει τον κίνδυνο να προκύψουν περαιτέρω βλάβες ή επιπλοκές.

Γιατί το κόστος επισκευής πλυντηρίου έχει διακύμανση τιμών από 25€ έως 50€;

Η επισκευή πλυντηρίων έχει κόστος που κυμαίνεται μεταξύ 25 Ευρώ και 50 Ευρώ αρκετά οικονομικά και φυσικά συν ΦΠΑ. Τώρα τα ανταλλακτικά έχουν κόστος από 2 Ευρώ για μπαταρίες χειριστηρίου έως και 250 Ευρώ για αλλαγή πλακέτας. Βέβαια, αυτές οι τιμές επισκευής διαφοροποιούνται ανάλογα με το σέρβις για πλυντήριο ρούχων ή πιάτων ή επαγγελματικά Αθήνα κέντρο Θεσσαλονίκη κλπ. Ας δούμε τώρα χρήσιμες πληροφορίες στη συνέχεια του άρθρου μας.

Οικονομικός τιμοκατάλογος

Ενδεικτικές τιμές επισκευής πλυντηρίων Αθήνας
Επισκευή πλυντηρίου Αθήνα: από ✅ 25Ευρώ
Αλλαγή πόρτας πλυντηρίου: Καλέστε ✨ προσφορά
Αλλαγή πλακέτας: από 55Ευρώ
Αλλαγή ιμάντα πλυντηρίου: από ✅ 35€
Αλλαγή ηλεκτρονικού πάνελ: από 55€
Μεταφορά προς και από την έδρα: από 20€
Εγγύηση επισκευής: ✨ 12 μήνες

Πριν αναλύσουμε όλα τα δεδομένα ας δούμε πού επικεντρώνονται τα ερωτήματα των πελατών μας;

Ποια είναι τα συνήθη ερωτήματα που κάνει ο κόσμος στο κέντρο μας;

 1. Δεν ξεκινάει το πλυντήριο ρούχων.
 2. Πώς κάνω reset σε πλυντήριο ρούχων lg;
 3. Βλάβη σε συσκευή ρούχων samsung.
 4. Δεν ανάβει το λαμπάκι σε συσκευή bosch.
 5. Πώς κάνω reset σε samsung;
 6. Δεν ολοκληρώνει το πρόγραμμα. Τι να κάνω;
 7. Παίρνει νερό αλλά δεν γυρίζει ο κάδος. Μετά από λίγο σταματάει.
 8. Πώς κάνω reset σε συσκευή ρούχων bosch;

Ποια επισκευή πλυντηρίου είναι απαραίτητη αν δεν στραγγίζει;

Αν το πλυντήριο σας δεν στραγγίζει, δεν γυρνάει ακόμη και αν δεν ανοίγει καθόλου, η εταιρεία μας παρέχει σέρβις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Οι τεχνικοί μας παρέχουν, επιπλέον, υπηρεσίες συντήρησης κάτι που συνιστούμε για οποιαδήποτε συσκευή πλυντηρίου. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας η τηλεφωνώντας μας. Δεν υπάρχουν «αλλά» και «εάν». Είναι σίγουρο.

Πώς γίνεται η επισκευή τρόμπας νερού;

Πρώτα γίνεται η διαπίστωση ότι η τρόμπα νερού είναι η μόνη βλάβη του πλυντηρίου σας και κατόπιν γίνεται ενημέρωση του πελάτη για το κόστος εργασίας και ανταλλακτικού. Μόνο αν ο πελάτης συμφωνήσει γίνεται η αποκατάσταση της βλάβης. Καλέστε μας άμεσα!

αλλαγή τρόμπας πλυντηρίου επισκευές πλυντηρίων 24h

Η αλλαγή ιμάντα είναι στις καθημερινές μας επισκευές!

Αν θέλετε ιμάντα πλυντηρίου σε μας θα βρείτε την καλύτερη εταιρεία άμεσα οικονομικά και με υψηλότατη ποιότητα εργασιών.

αλλαγή ιμάντα πλυντηρίου επισκευές πλυντηρίων servive 24h
Η διάρκεια ζωής ενός πλυντηρίου στο οποίο γίνεται τακτικό σέρβις και συντήρηση ξεπερνάει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής μονάδων που δεν έχουν προσεχθεί καθόλου.

Από την άλλη οι τεχνικοί μας προβαίνουν σήμερα σε έργα συντήρησης και service πλυντηρίων τα οποία η εταιρεία μας είχε συνδέσει ακόμη και 10 χρόνια πριν. Ένα συντηρημένο πλυντήριο κρατάει περισσότερα χρόνια, λειτουργεί καλύτερα, δεν προκαλεί προβλήματα υγείας μέσω των ρούχων σας αλλά και καταναλώνει λιγότερο ρεύμα.

Υπηρεσίες επισκευών σε πλυντήρια μίας τεράστιας γκάμας κατασκευαστών

Επισκευές Πλυντηρίων

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες για πλυντήρια σε μία τεράστια γκάμα συσκευών των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Πιο συγκεκριμένα, φτιάχνουμε:

 1. Συσκευές ή και στεγνωτήρια ρούχων που γεμίζουν από πάνω.
 2. Άλλες που γεμίζουν από μπροστά.
 3. Συνδυαστικές μονάδες.
 4. Στεγνωτήρια.

Αν θέλετε δείτε το επόμενο Περιστατικό με χρήσιμες πληροφορίες και επιστρέφετε στη συνέχεια στο υπόλοιπο του άρθρου μας!

Πώς θα ξέρω πως το πλυντήριο μου στην Αθήνα χρειάζεται επισκευή;

Αν παρατηρήσατε προβλήματα με το πλυντήριο σας, σας ενθαρρύνουμε να δράσετε γρήγορα για να αποφύγετε το κόστος αρχικά. Όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσουμε και επιλύσουμε το πρόβλημα, τόσο πιο πιθανό είναι να προκύψουν μεγαλύτερες βλάβες και να χαίρεστε τη συσκευή σας για πολλά χρόνια. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας αν παρατηρήσετε τα ακόλουθα όταν πάτε να πλύνετε τα ρούχα σας:

 • Δεν ανάβει και δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό προκαλείται από έναν διακόπτη ή κύκλωμα που έχει χαλάσει, κάτι που οι επαγγελματίες τεχνικοί μας μπορούν να φτιάξουν.
 • Ο κάδος περιστρέφεται ελάχιστα ή και καθόλου. Αυτό παρατηρείται συνήθως βγάζοντας τα ρούχα από τον κάδο και στο τέλος του κύκλου να είναι υγρά.
 • Ο κάδος δεν κουνιέται ή υπάρχει υπερβολικός θόρυβος και δόνηση. Στην τελευταία περίπτωση, τη ηλεκτρική συσκευή μπορεί να μην κάθεται καλά στο πάτωμα ή να έχουν χαλάσει τα τακάκια.
 • Παρουσιάζει διαρροή ή το νερό δεν στραγγίζει σωστά ή μετά το πλύσιμο παρατηρείτε λεκέδες ή σαπούνια στα ρούχα.

Αν οποιοδήποτε από τα παραπάνω σημάδια εμφανίζονται, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε σέρβις πλυντηρίου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κατά τη διάρκεια που συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, αν δεν δράσουμε γρήγορα, μπορεί να προκληθεί μεγαλύτερη βλάβη στο πλυντήριο σας που να οδηγήσει ίσως και σε αγορά νέου. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, καλέστε μας και θα σας παρέχουμε τη βέλτιστη λύση.

Δείτε και αυτό το άρθρο που σίγουρα σας ενδιαφέρει!

Τι αξίζει να γνωρίζετε για το πλυντήριο σας;

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως για κάθε νοικοκυριό ή για κάθε επιχείρηση η αγορά ενός πλυντηρίου είναι μία κίνηση η οποία δεν γίνεται εύκολα και ασυλλόγιστα. Αποτελεί επένδυση η οποία πρέπει να συντηρείται και να προστατεύεται από φθορές και βλάβες.

Επιπλέον, επειδή μιλάμε για μία συσκευή που μας παρέχει καθαριότητα και υγιεινή, αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα πλυντήριο που έχει πρόβλημα αυτό ενδέχεται να προκαλέσει αρρώστιες και παθήσεις στην υγεία σας όπως δερματικές παθήσεις και πολλά άλλα. Αυτό αποτελεί και έναν ακόμη λόγο να μην καθυστερείτε. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και ειδικευτεί στα πλυντήρια όλων των μεγάλων κατασκευαστών. Επίσης, ενημερώνονται συνεχώς σχετικά τις νέες τεχνολογίες και νέα μοντέλα καθώς συνεχώς παράγονται νέα μοντέλα με νέα χαρακτηριστικά.

Ποιες μάρκες Πλυντηρίων υποστηρίζετε?

Η εταιρεία μας υποστηρίζει τις επόμενες μάρκες πλυντηρίων:

AEG
ARISTON
ATAG
BEKO
BOSCH
BRANDT
DELONGHI
ELECTROLUX
FRIGIDAIRE
GENERAL ELECTRIC
HITACHI
HOTPOINT
INDESIT
IZOLA
KENWOOD
LG
MAYTAG
MIELE
NEFF
PANASONIC
PITSOS
PHILCO
RCA
SAMSUNG
SHARP
WESTINGHOUSE
WHIRLPOOL
ZANUSSI

Πόσο συχνά χρειάζεται να καλώ τεχνικό;

Συνήθως όταν ένα πλυντήριο χρησιμοποιείται στο σπίτι μόνο, δεν βγάζει τόσα πολλά προβλήματα. Καλό θα είναι, βέβαια, την κακιά στιγμή που θα προκύψει κάτι τέτοιο να έχετε εύκαιρο το τηλέφωνο ή την ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Συνήθως τέτοια προβλήματα προκύπτουν στην χειρότερη στιγμή, ακριβώς όταν έχετε ανάγκη την συσκευή σας.

Αντίθετα όμως σε εμπορικές εγκαταστάσεις όπως μαγαζιά και ξενοδοχειακές μονάδες, εκεί η κλήση τεχνικού είναι συχνά απαραίτητη και για λόγους υγιεινής. Όταν μία μονάδα πλυντηρίου χρησιμοποιείται για να καλύψει τις ανάγκες πάρα πολλών ανθρώπων, λογικό είναι να χρειάζεται και επισκευή πιο συχνά αλλά και συντήρηση για λόγους υγείας και καθαριότητας. Αν διαθέτετε στην επιχείρηση σας πολλά πλυντήρια και μονάδες που χρειάζονται επισκευή διαθέτουμε και για εσάς οικονομικά πακέτα προσφορών. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε καθώς και την πιο οικονομική προσφορά και όλα μας τα πακέτα συντήρησης και σέρβις πλυντηρίων που διαθέτουμε.

Χρειάζεστε επισκευή πλυντηρίου στην Αθήνα και δεν μπορείτε να αποφασίσετε;

Θεωρούμε απόλυτα κατανοητό να αφιερώνετε αρκετό χρόνο και σκέψη στην απόφαση επιλογής της κατάλληλης εταιρείας και τεχνικού. Το πλυντήριο είναι μία κεντρική και πολύ σημαντική συσκευή ενός νοικοκυριού που επηρεάζει άμεσα και σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα. Επίσης είναι φυσιολογικό να υπάρχει δισταγμός επιλογής με όλες τις ιστορίες που έχουμε ακούσει για κακούς και αναξιόπιστους τεχνίτες που προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά από ό, τι υπήρχε πριν. Σας υποσχόμαστε πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στα χιλιάδες έργα επισκευής και συντήρησης που έχουμε αναλάβει. Μια απλή ανάγνωση των κριτικών που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας αλλά και στα reviews της Google και τα οποία έχουν αφήσει ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Επιπλέον, καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα επισκευών, καθώς οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι και ειδικευμένοι. Για αυτό μην αφήνετε τα άπλυτα να συσσωρεύονται λόγω ενός πλυντηρίου που έχει χαλάσει. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε online και θα κανονίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας.

7 Πλεονεκτήματα της εταιρείας μας για το δικό σας πλυντήριο

 1. Εγγυήσεις και πιστοποιήσεις ανταλλακτικών και εργασιών.
 2. Εξειδικευμένοι τεχνικοί όχι μόνο για το δικό σας πλυντήριο αλλά για κάθε τύπο και μάρκα..
 3. Ξεκάθαρος τιμοκατάλογος υπηρεσιών χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.
 4. Ευγενικό επαγγελματικό προσωπικό.
 5. Σέρβις πλυντηρίου που καλύπτει και βολεύει τις δικές σας ανάγκες και πρόγραμμα.
 6. Ειδικές προσφορές και πακέτα.
 7. Γρήγορη ανταπόκριση σε μεγάλη επικράτεια.

Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους, θεωρούμε αυτονόητο το να επιλέξετε μία εξειδικευμένη εταιρεία όπως τη δική μας βάζοντας στην άκρη κάθε άγχος και κάθε ανησυχία.

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος
Αλλαγή ιμάντα πλυντηρίου: από ✅ 35€
Αλλαγή πόρτας σε πλυντήριο: ✨✨✨✨✨ 55€
Εγγύηση επισκευής: 🎯 12 μήνες
Μεταφορά και επιστροφή στο: ✨ χώρο σας!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ιστορίες επισκευής ηλεκτρικών συσκευών από τους πελάτες μας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη Βόλο Ηράκλειο και Πάτρα!

Βασιλική Πρέκα από Επισκευή τηλεόρασης, Χαλάνδρι

Άριστο σέρβις από την αρχή μέχρι το τέλος. Επίσης, στην καλύτερη τιμή στην αγορά μετά από μία γρήγορη έρευνα που έκανα. Ευχαριστώ πολύ.


Βασιλική Πρέκα, Επισκευή τηλεόρασης, Χαλάνδρι
Maria & Peter Gordon από Ανταλλακτικό πλυντηρίου, Αθήνα

Ο τεχνικός ήρθε την ώρα που είχαμε συμφωνήσει, βρήκε το πρόβλημα, επέστρεψε με το ανταλλακτικό την ώρα που συμφωνήσαμε και το αντικατέστησε στο πλυντήριο μας. Μας φάνηκε πολύ ευγενικός και σωστός επαγγελματίας.


Maria & Peter Gordon, Ανταλλακτικό πλυντηρίου, Αθήνα
Μάγδα και Βαγγέλης Γεωργίου από Προβλήματα Nova, Γλυφάδα

Είχα πρόβλημα με την Nova και για μία ολόκληρη μέρα δεν έπιανα κανένα κανάλι. Κάλεσα την εταιρεία, ήρθανε την επόμενη μέρα και κάνανε επιτόπου τις διορθώσεις. Πραγματικοί επαγγελματίες!


Μάγδα και Βαγγέλης Γεωργίου, Προβλήματα Nova, Γλυφάδα
Κώστας Παπαθανασίου από Service Cosmote TV, Πατήσια

Χρησιμοποίησα την εταιρεία για δεύτερη φορά και μπορώ να πω πως δεν έχω κανένα παράπονο. Η επισκευή έγινε γρήγορα και στην ώρα τους και το κόστος λογικό. Θα τους ξαναπροτιμήσω!


Κώστας Παπαθανασίου, Service Cosmote TV, Πατήσια
George & Betty Evangelou από Βλάβη σε laptop, Περιστέρι

Τέλειες συμβουλές και τέλειο σέρβις. Φανταστική εξυπηρέτηση! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!


George & Betty Evangelou, Βλάβη σε laptop, Περιστέρι
Έλενα Καραγιώργου από Συντήρηση Υπολογιστή, Αμπελόκηποι

Εξαιρετικοί τεχνικοί και συστάσεις για τον Η/Υ μου. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας μην το καθυστερήσετε. Αυτή η εταιρεία είναι τέλεια.


Έλενα Καραγιώργου, Συντήρηση Υπολογιστή, Αμπελόκηποι
Μαρία Χρήστου από Βλάβες air condition, Κηφισιά

Στην εταιρεία που δουλεύω είχαμε για 2 μήνες προβλήματα με το air condition στους κοινόχρηστους χώρους και στον data room. Καλέσαμε τα παιδιά, ήρθανε την επόμενη μέρα, κάνανε τις επισκευές στο σύστημα και όλα τώρα δουλεύουν ρολόι.


Μαρία Χρήστου, Βλάβες air condition, Κηφισιά
Αλέξανδρος Αναγνώστου από Συντήρηση κλιματιστικού, Κυψέλη

Βρήκα αυτή την εταιρεία στο Ίντερνετ. Ήρθα σε επαφή μαζί τους και εντυπωσιάστηκα από το προσωπικό, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα της εργασίας.


Αλέξανδρος Αναγνώστου, Συντήρηση κλιματιστικού, Κυψέλη
Γιώργος Α. από Ανταλλακτικό ψυγείου, Παγκράτι

Η εταιρεία και οι τεχνικοί φέρθηκαν πολύ επαγγελματικά στις εργασίες επισκευών που κάνανε για εμάς. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και αξιόλογη. Μπράβο τους.


Γιώργος Α., Ανταλλακτικό ψυγείου, Παγκράτι

Ποια πλεονεκτήματα καθιστούν την εταιρεία μας ηγέτη στο χώρο των επισκευών;

Δείτε τα κυριότερα 7 πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά:

 1. Απόλυτη εξειδίκευση προσωπικού.
 2. Μεγάλη εμπειρία κάθε τεχνικού πάνω από 20 χρόνια.
 3. Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε περιστατικού απαράμιλλη.
 4. Διαδικασίες από το τηλεφώνημά σας έως την ολοκλήρωση ακολουθούν ISO αυστηρές διαδικασίες.
 5. Εκδίδονται νόμιμες αποδείξεις ή τιμολόγια κατά περίπτωση.
 6. Οι προσωπικές πληροφορίες σας διαχειρίζονται εναρμονισμένες απόλυτα με το GDPR και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης CE.
 7. Κάθε Ηλεκτρική Συσκευή είναι δική σας περιουσία και ως τέτοια περιβάλλεται με την απαραίτητη προσοχή.
Επισκευές Πλεονεκτήματα why us 10reasons Επισκευές 10 Λόγοι

Γιατί να μας επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες σέρβις;

10 Λόγοι για να μας επιλέξετε:

 1. Διαρκής μετεκπαίδευση προσωπικού (Ηλεκτρολόγοι Αθηνών Θεσσαλονίκης Βόλου Ηρακλείου Κρήτης και εξειδικευμένοι πιστοποιημένοι τεχνικοί) στις νέες τεχνολογίες.
 2. Σε κάθε νέα ηλεκτρική συσκευή γίνονται ειδικά σεμινάρια από ειδικούς κάθε εταιρείας Bosch, Miele, Whirlpool κλπ.
 3. Αυτοσυνέπεια λόγων και έργων σε ό,τι συμφωνήσουμε τηλεφωνικά.
 4. Ανταγωνιστικές τιμές. Σε μας γλυτώνετε χρόνο και χρήμα.
 5. Οι διαδικασίες μας προσφέρουν τα μέγιστα στο περιβάλλον.
 6. Πάντα γίνεται εκτίμηση αν συμφέρει η επισκευή μίας συσκευής. Μόνο αν είναι βέβαιο ότι ο πελάτης θα κερδίσει προχωράμε.
 7. Η ευγένεια του προσωπικού είναι δεδομένη.
 8. Τα ραντεβού κλείνονται σύμφωνα με την επιθυμία κάθε πελάτη.
 9. 14 άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο είναι στην πρώτη γραμμή, ώστε κανένας πελάτης να μην περιμένει.
 10. Αρκετές φορές ένα θέμα επιλύεται τηλεφωνικά. Δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε. Πιθανώς να είναι όντως κάτι απλό. Το επιστημονικό προσωπικό είναι για σας διαθέσιμο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – 12 Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Πιο κάτω δίνονται οι δώδεκα πιο συχνές ερωτήσεις (12 frequently asked questions – F.A.Q.) που μας κάνουν οι πελάτες στο τηλεφωνικό κέντρο.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε αν υπάρχουν κάποιες απορίες ή διαβάστε παρακάτω τις συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά. Έτσι θα έχετε σχηματίσει πιο καλή άποψη για την πληρότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

1. Πόσο κοστίζουν οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων στην Αθήνα ή επισκευές ψυγείων υπολογιστών κλιματιστικών;

Καταρχήν η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και όχι μόνο πλυντήρια ρούχων και ψυγεία. Πρακτικά δεν υπάρχει κάποιο brand name που να μην καλύπτουμε σε υπολογιστές κλιματιστικά ηλεκτρικές κουζίνες ψυγειοκαταψύκτες, λάπτοπ κα.. Η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί τη δική σας εγγύηση για το καλύτερο. Δείτε και τις αξιολογήσεις των πελατών μας. Αναλαβάνουμε από έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, ένα Laptop μέχρι τον πιο σύγχρονο ψυγειοκαταψύκτη.✓Είτε πρόκειται για ένα παλιό αιρκοντίσιον με δυσεύρετα ανταλλακτικά, είτε για μία ηλεκτρική συσκευή συναισθηματικής αξίας εμείς θα κάνουμε για σας το καλύτερο δυνατό.✓Φυσικά, σε μας ο χρόνος ζωής των ηλεκτρικών συσκευών σας επιμηκύνεται κατά πολύ. Οι τιμές για επισκευές πλυντηρίων είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Το ίδιο ισχύει για το κόστος επισκευών ψυγείων. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για προσωπική πληροφόρηση για το δικό σας μοντέλο συσκευής.

2. Πού κάνετε επισκευή ψυγείου ή επισκευές πλυντηρίων ρούχων στην Αθήνα ή κλιματιστικού υπολογιστή;

Είναι αλήθεια ότι επισκευάζουμε συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, κλιματιστικά ή κάνουμε επισκευές υπολογιστών σε Χαλάνδρι Αττική Θεσσαλονίκη Βόλο Ηράκλειο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τόσο σύγχρονες οικιακές συσκευές όπως στα έξυπνα σπίτια όσο και πιο παλιές. Επειδή κάποια ηλεκτρική συσκευή χάλασε, δεν σημαίνει ότι θα τη στείλουμε κατευθείαν στην ανακύκλωση. Πιθανόν να είναι κάτι πολύ απλό. Έτσι δεν θα επιβαρυνθεί ο οικογενειακός σας προϋπολογισμός. Η γρήγορη αντικατάσταση των συσκευών και μάλιστα κάτω της 3ετίας είναι μάστιγα για τον πολιτισμό μας.✓Κατά συνέπεια καλό είναι να επισκευάσετε το παλιό σας ψυγείο, αν και εφόσον το κόστος ανταλλακτικού είναι πολύ μικρό. Πάντα γίνεται από μας μία εκτίμηση και μόνο εφόσον ο πελάτης συμφωνήσει προχωράμε στην αποκατάσταση της βλάβης. Το κόστος του νέου προιόντος επιβαρύνει συνολικά έναν προϋπολογισμό. Μάλιστα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα χωρίς βιομηχανία ηλεκτρικών συσκευών η επιβάρυνση και του περιβάλλοντος είναι μεγάλη.

3. Ποιο είναι το κόστος για τη βλάβη ενός αιρκοντίσιον;

Το κόστος για κάθε μία βλάβη αιρκοντίσιον κυμαίνεται ανάλογα με τις επόμενες παραμέτρους:✓Τεχνική κάλυψη σε καθημερινή ή αργία. Ο νόμος ορίζει επιμίσθιο στο προσωπικό μας σε Κυριακές και αργίες ανάλογα με το ωράριο.✓Παλαιότητα της ηλεκτρικής συσκευής. Κάποια ανταλλακτικά μπορεί να είναι φτηνότερα και κάποια ακριβότερα.✓Επάρκεια ανταλλακτικών. Αυτό δεν είναι ζήτημα παλαιότητας. Ακόμη και σε ένα καινούριο προϊόν μπορεί το εργοστάσιο να μην έχει προβλέψει πιθανή αστοχία σε ένα ανταλλακτικό.✓Το υγρό R410A είναι κατάλληλο για παλαιές συσκευές και ακριβότερο από το καινούριο οικολογικό R32. Επειδή το τελευταίο είναι ομοιογενές υγρό και όχι μείγμα έχει κάποια πλεονεκτήματα: Καταρχήν μπορεί να ανακυκλωθεί και με το 70% της ποσότητας σε σχέση με το παλαιό κλιματιστικό αποδίδει την ίδια θερμική ισχύ.

4. Πόσο στοιχίζει κατά μέσο όρο η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών;

Με ακρίβεια μπορούμε να δώσουμε μόνο τις πληροφορίες για τη συχνότητα κλήσεων και όχι για το μέσο κόστος επισκευής ηλεκτρικών συσκευών. Σε πολλές ιστοσελίδες αναφέρεται ενδεικτικά ένα μέσο κόστος 50 Ευρώ. Στην εταιρεία μας έχουμε ένα τεράστιο δείγμα ολοκληρωμένων επισκευών. Παρά το επίσης πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργατών, το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με αρκετές παραμέτρους. Υπάρχουν περιπτώσεις που μία σειρά προϊόντος μπορεί να έχει βγεί ελαττωματική. Τότε σε εκείνον το χρονικό διάστημα η αντικατάσταση γίνεται μέσω αντιπροσωπειών και ο πελάτης δεν χρεώνεται τίποτα. Με μερικές εκατοντάδες μηδενικές χρεώσεις στο συγκεκριμένο προϊόν φαίνεται ότι το κόστος πέφτει συνολικά ακόμη και κάτω από 10 Ευρώ. Καλό είναι να ενημερωθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

5. Διαφέρει η τιμή επισκευής οικιακών συσκευών Θεσσαλονίκης Αθήνας;

Όχι, η τιμή επισκευής οικιακών συσκευών δεν διαφοροποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών. Κατά συνέπεια καλύπτουμε γρήγορα όλες τις περιοχές. Οι πελάτες αντιμετωπίζονται από μας με ευγένεια και συνέπεια τιμής από όπου και αν έρθει το αίτημα για σέρβις.

6. Αν μία οικιακή συσκευή είναι φτηνή, αξίζει να τη φτιάξω;

Αυτό επαφύεται στη συναισθηματική αξία που έχει για σας η συγκεκριμένη οικιακή συσκευή. Πολλές φορές η αντικατάσταση ενός καλωδίου τροφοδοσίας μπορεί να δώσει άλλα τόσα χρόνια ζωή ακόμη και σε ένα οικονομικό ηλεκτρικό πορτατίφ.

7. Έρχεστε στο χώρο μου;

Ναι, για αυτό έχουμε το καλύτερο όνομα στην αγορά, διότι εξυπηρετούμε κάθε πελάτη χωριστά στο χώρο του. Βλέπουμε ✓κάθε περίπτωση ως ξεχωριστή και με προσήλωση. Σκοπός μας δεν είναι απλά η διεκπεραίωση ενός αιτήματος αλλά να δίνουμε χαρά στους πελάτες μας.

8. Πόσο χρόνο θα διαρκέσει η αποκατάσταση μίας βλάβης;

Γενικά η αποκατάσταση μίας βλάβης μπορεί να διαρκέσει από δέκα λεπτά έως κάποιες ώρες. Εδώ μπορούμε να αναφέρουμε κάποια παραδείγματα. Μία γρήγορη επισκευή είναι εφικτή αν χρειάζεται αντικατάσταση καλωδίου τροφοδοσίας ή κάποια ασφάλεια. Λίγο παραπάνω αν είναι ανάγκη να γίνει αντικατάσταση ενός μετασχηματιστή.✓Τώρα στην περίπτωση που χρειάζεται να αλλαχτεί ιμάντας σε ένα πλυντήριο ρούχων ή κάδος σε ένα πλυντήριο πιάτων θα διαρκέσει λίγο περισσότερο. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, διότι κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη.

9. Ποιές είναι οι πιο ευαίσθητες ηλεκτρικές συσκευές;

Θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει μονολεκτική απάντηση. Υποθετικά, αν μιλάμε για 1 πλυντήριο ανά νοικοκυριό, φαίνεται ότι το πλυντήριο είναι πιο δαπανηρό όταν χαλάσει. Η βλάβη όμως σε ένα πλυντήριο μπορεί να βγει 1 στα δέκα ακόμη και είκοσι χρόνια. Σε σχέση με τη χρήση πρέπει να σκεπτόμαστε και όχι γενικά με τις κλήσεις στην εταιρεία μας. Ξαναδείτε πιο πάνω τον Πίνακα 1.✅Θα διαπιστώσετε ότι οι επισκέψεις μας με αφρομή βλάβες σε Ψυγεία είναι λιγότερες σε σχέση με τα πλυντήρια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χαλάνε λιγότερο τα ψυγεία.✅Έρευνα έχει δείξει ότι οι καταναλωτές αντικαθιστούν με μεγαλύτερη ευκολία ένα παλιό ψυγείο από ότι ένα πλυντήριο. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα με το ποσό χρημάτων που έχουν δαπανήσει. Προφανώς η ανάγκη για ψύξη των προϊόντων είναι πολύ πιο επιτακτική από το πλύσιμο ρούχων ή πιάτων.

10. Θέλω τεχνικό τώρα. Εσείς μπορείτε;

Καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο και ο πρώτος διαθέσιμος τεχνικός θα είναι δίπλα σας. ✅Ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρονικός ή ψυκτικός ανάλογα με το αίτημά σας θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

11. Ποια πλεονεκτήματα έχει η εταιρεία σας στις επισκευές;

Τα πλεονεκτήματα που έχει η εταιρεία μας στις επισκευές είναι πάρα πολλά. Δείτε την επόμενη λίστα:✅ISO 9001:9015. Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα προσέγγισης κάθε περιστατικού μας καθιστούν την πρώτη σας επιλογή.✅Ταχύτητα: Ο χρόνος άφιξης στο χώρο σας γίνεται ελάχιστος δεδομένων πάντα των συνθηκών.✅Ασφάλεια: Προσέχουμε κάθε ηλεκτρονική ή οικιακή συσκευή σας.✅Αποτελεσματικότητα: Τόσο στα ψυγεία όσο και στα πλυντήρια ή τις τηλεοράσεις και τα κλιματιστικά το σέρβις ολοκληρώνεται χωρίς εκκρεμότητες.✅Εγγύηση: Δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας από την ώρα παράδοσης ενός έτους και στις τηλεοράσεις 6 μηνών.✅Διαδικασίες ελέγχου: Στους Υπολογιστές αλλά και στα Λάπτοπ ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες, ώστε να παραδίδουμε ηλεκτρονικές συσκευές σε άριστη κατάσταση.✅Tips - Συμβουλές: Δείτε κάποια πραγματικά περιστατικά επισκευών.

12. Γιατί να μας επιλέξετε για επισκευές ψυγείων πλυντηρίων τηλεοράσεων tv λάπτοπ;

Θα μας επιλέξετε για Επισκευές Ψυγείων Πλυντηρίων Τηλεοράσεων TV λάπτοπ ή ηλεκτρονικών υπολογιστών για μία σειρά λόγους: ✅Καλύτερος λόγος ποιότητας/κόστους. ✅Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε περιστατικού. ✅Υψηλότατος Επαγγελματισμός.✅Ισχυρό όνομα στο χώρο των υπηρεσιών. ✅Αποτελεσματικότητα σε κάθε οικιακή συσκευή που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε. ✅Εκτός από άκρως Ανταγωνιστικές και πάρα πολύ καλές τιμές.✅Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα με υψηλή εξειδίκευση σε όλες τις μάρκες. Σημειωτέον ότι όπως και στις επισκευές τηλεοράσεων Αθήνας, έτσι και σε όλες τις περιοχές κάλυψης η κορυφή μας ανήκει. Εσείς μας έχετε τοποθετήσεις στη θέση 1 της Google σε όλες τις αναζητήσεις. Τυχαίο σίγουρα δεν είναι να είμαστε τόσο ψηλά στις προτιμήσεις σας!

Τελευταία ενημέρωση: 07 Απριλίου 2024. Συντάκτης: Παπαδόπουλος Αργύρης για service24.

Επικοινωνία

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε σας πρόβλημα.

Χάρτης