Και εκεί που το πλυντήριό σας λειτουργεί ομαλά, και έχετε απλώσει τα ρούχα, ετοιμάζεστε να βάλετε το επόμενο, αλλά βλέπετε ότι αυτό δεν μπορεί να ξεκινήσει. Αναρωτιέστε γιατί δεν ξεκινάει, μήπως δεν κλείσατε καλά την πόρτα. Όμως είναι όντως αυτό ο λόγος που η συσκευή δεν ξεκινάει;

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται βήματα για τον λόγο που ένα πλυντήριο Samsung χρειάζεται σέρβις. Το συγκεκριμένο περιστατικό παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά η υπηρεσία επισκευών πλυντηρίων προσφέρεται και στην Αθήνα, τον Πειραιά, το Βόλο και το Ηράκλειο Κρήτης.

Ποια βήματα θα ακολουθήσετε για να επιλυθεί το πρόβλημα;

  1. Σαν πρώτο στάδιο καλό θα ήταν να ελέγξετε ότι το πλυντήριό σας είναι συνδεδεμένο καλά στην πρίζα ρεύματος. Μπορεί να ακούγεται πολύ απλό, αλλά είναι πιθανό να οφείλεται σε αυτό.
  2. Ελέγξτε εάν το καλώδιο ρεύματος της συσκευής έχει υποστεί ζημιά ή είναι φθαρμένο. Χρησιμοποιείστε ένα πολύμετρο για να το ελέγξετε.
  3. Κοιτάξτε μήπως έχει φθαρεί ή χαλάσει ο διακόπτης κλειδώματος της πόρτας. Εάν δεν λειτουργεί περιμένετε να ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο κλειδώματος της πόρτας.Είναι πολύ φυσιολογικό στο πρόβλημα αυτό να ευθύνεται ο χρονοδιακόπτης.
  4. Η υπερθέρμανση: Εάν έχετε βάλει πολλά πλυντήρια εκείνη την ημέρα χωρίς αναμονή, τότε το πλυντήριο δεν ξεκινάει, επειδή έχει υπερθερμανθεί. Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει και ύστερα συνεχίστε πάλι αργότερα.
  5. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου της συσκευής. Αυτός δίνει την εντολή για το πρόγραμμα και τα αντίστοιχα βολτ ρεύματος για να κλειδώσει η πόρτα ή να αντλήσει νερό. Μπορείτε να αποσυνδέσετε το πλυντήριο και να ελέγξετε τον πίνακα ελέγχου για τυχόν ζημιές. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε, τότε καλύτερα να κλείσετε ραντεβού με κάποιον ειδικό τεχνικό.
  6. Ελέγξτε ότι η αντλία νερού λειτουργεί κανονικά και ότι το πλυντήριο μπορεί να αντλήσει νερό. Αλλιώς αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που η συσκευή δεν ξεκινάει.
  7. Ελέγξτε ότι το κουμπί εκκίνησης λειτουργεί κανονικά και κάνει καλή επαφή.
  8. Σιγουρευτείτε ότι λειτουργούν όλα τα κουμπιά για την επιλογή προγράμματος πλύσης.
  9. Προσέξτε μήπως έχει υπερφορτωθεί ο κάδος πλυντηρίου. Τα σύγχρονα πλέον πλυντήρια, διαθέτουν τη λειτουργία να ειδοποιούν όταν ο κάδος έχει υπερβεί το επιτρεπόμενο βάρος.
  10. Ελέγξτε ότι η πρίζα ρεύματος παρέχει λειτουργεί και ότι δίνει το απαραίτητο ρεύμα.
  11. Στα σύγχρονα πλυντήρια, υπάρχει πλέον μια νέα λειτουργία που λέγεται “child lock” και μπορεί να κλειδώσει για την ασφάλεια των παιδιών. Εξασφαλίστε ότι στη συσκευή σας δεν έχει ενεργοποιηθεί η εν λόγω λειτουργία.

Εάν παρόλο που ελέγξατε όλα τα παραπάνω δεν έχετε βρει την λύση στη συσκευή σας, τότε θα ήταν καλό να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για service πλυντηρίου με έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας. Πάντα να συμβουλεύεστε κάποιον έμπειρο τεχνικό για τις συσκευές σας, αλλά και τους αντίστοιχους κατασκευαστές.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για επισκευές σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, άμεσα και με άριστη εξυπηρέτηση, τηλεφωνικώς, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τις αργίες.

Τι να θυμάστε για σέρβις πλυντηρίων γενικότερα για την εταιρεία μας;

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία μας καλύπτει για επισκευές όλες τις περιοχές της Αττικής, αλλά και τους περισσότερους νομούς της υπόλοιπης Ελλάδας και σαφώς τη Θεσσαλονίκη για σέρβις πλυντηρίων.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Με ποια στρατηγική πετυχαίνουμε την άμεση εξυπηρέτησή σας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και αλλού;

Έχουμε έναν εύρωστο όμιλο με ικανό αριθμό προσωπικού, άρτια εκπαιδευμένου και στις νέες τεχνολογίες με πολλά πλεονεκτήματα. Έτσι στην αναζήτηση επισκευές πλυντηρίων τιμές είμαστε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού.

Σε αυτό συμβάλλει, φυσικά, η άμεση ανταπόκτριση του τηλεφωνικού κέντρου και οι 100% επαγγελματίες μας επισκευαστές. Με σεμινάρια επικαιροποίησης στις νέες συσκευές μπορούμε να είμαστε η Nr1 και καλύτερη επιλογή σας.

Συντάκτης: service24.