Service Cosmote TV, Σέρβις ΚΟΣΜΟΤΕ

SERVICE COSMOTE TV: Αν επιθυμείτε service cosmote tv ή σέρβις κοσμοτέ tv καλέστε ✅ 2130905855 για τιμή κόστος εργασίας.

Service Cosmote TV, Σέρβις ΚΟΣΜΟΤΕ
Service Cosmote TV, Σέρβις ΚΟΣΜΟΤΕ

Εγκατάσταση και σέρβις Cosmote TV

Στην εποχή μας, πλέον, οι καταναλωτές και οι τηλεθεατές έχουν στη διάθεσή τους όλο και περισσότερα συνδρομητικά και δορυφορικά κανάλια παρέχοντας ποικιλία προγραμμάτων. Η παραδοσιακή τηλεόραση τείνει να παραγκωνίζεται καθώς όλο και περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις επιλέγουν πακέτα όπως η Cosmote TV αλλάζοντας τον τρόπο που παρακολουθούν περιεχόμενο.

Όπως είναι φυσικό μία τέτοια επιλογή σίγουρα παρέχει στους καταναλωτές πολλές επιλογές και μεγάλη απόλαυση. Επιπλέον, πολλοί επιλέγουν και συνδυάζουν την τηλεόραση με πακέτα Ίντερνετ και τηλεφώνου. Τι συμβαίνει όμως όταν κάτι σταματάει να δουλεύει και δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα κανάλια σας;

Τι συμβαίνει όταν χρειάζεστε σέρβις ΚΟΣΜΟΤΕ TV;

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όλοι ως ανταπόκριση σε μία παρόμοια κατάσταση είναι να καλέσουμε τον πάροχο της υπηρεσίας. Και αν, όμως, είναι αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο και το τμήμα βλαβών και εξυπηρέτησης είναι κλειστό; Επίσης, όλοι γνωρίζουμε πως συνήθως αυτή η εξυπηρέτηση δεν επιλύει τα προβλήματα τόσο εύκολα και γρήγορα. Τι κάνετε τότε; Σίγουρα χρειάζεστε πλάι σας μία εξειδικευμένη και έμπειρη εταιρεία που θα αναλάβει το service Cosmote TV και την επισκευή ολόκληρου του συστήματος σας. Αυτό φυσικά ανεξάρτητα από πόσες τηλεοράσεις, πιάτα και αποκωδικοποιητές διαθέτετε.

Αυτή η εταιρεία είναι η δική μας. Οποιοδήποτε πρόβλημα και να προκύψει με την τηλεόρασή σας, επισκευάζουμε την Cosmote TV σας. Όλες μας οι υπηρεσίες και οι εργασίες χαρακτηρίζονται από άριστο και υψηλό επίπεδο και συνοδεύονται από ανάλογες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις. Στοχεύουμε στην λειτουργική επαναφορά του συστήματος σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε απρόσκοπτα και συνεχώς να απολαμβάνετε τα προγράμματα που σας παρέχει η Cosmote TV και να μην μείνετε χωρίς τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, όταν έρθει εκείνη η ώρα που θα χρειαστείτε σέρβις ΚΟΣΜΟΤΕ TV, η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει με τα ακόλουθα:

 1. Τοποθετούμε, εγκαθιστούμε και επισκευάζουμε τις κεραίες των τηλεοράσεων σας.
 2. Επισκευάζουμε την ατομική σας τηλεόραση καθώς και την δική σας κεραία τηλεόρασης.
 3. Το προσωπικό μας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην μελέτη και στον σχεδιασμό όσο βρίσκεστε στο στάδιο σκέψης, ειδικά για επιχειρήσεις και καταστήματα.
 4. Εγκαθιστούμε και επισκευάζουμε την Cosmote TV και τον αποκωδικοποιητή σας όποτε προκύψει πρόβλημα.
 5. Αναλαμβάνουμε και περιφερειακές εργασίες όπως την συνδεσμολογία, τη ρύθμιση, την αναβάθμιση, επισκευή ή αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή Cosmote TV.
 6. Ελέγχουμε και διασφαλίζουμε την όσο γίνεται πιο δυνατή ισχύ του σήματός σας.

Πώς θα ξέρω πως η ΚΟΣΜΟΤΕ TV χρειάζεται σέρβις;

Αν παρατηρήσατε προβλήματα με το πακέτο Cosmote TV, σας ενθαρρύνουμε να δράσετε γρήγορα προγραμματίζοντας ένα service. Όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσουμε και επιλύσουμε το πρόβλημα, τόσο πιο πιθανό είναι να γλυτώσουμε μεγαλύτερες βλάβες και να συνεχίσετε να χαίρεστε τα προγράμματα για πολύ καιρό. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας αν παρατηρήσετε τα ακόλουθα:

 • Συχνές διακοπές στο σήμα είτε του Ίντερνετ, του τηλεφώνου ή της τηλεόρασης.
 • Καθυστέρηση στο σήμα που βλέπετε στην οθόνη σας, παραμορφώσεις ή καθυστερήσεις ήχου και εικόνας.
 • Συχνές επανεκκινήσεις στον αποκωδικοποιητή σας ή στην τηλεόραση σας.

Αν οποιοδήποτε από τα παραπάνω σημάδια εμφανίζονται, είναι πολύ σημαντικό να μας καλέσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Επίσης, αν παρατηρήσετε πως κάποιο εξάρτημα του εξοπλισμού σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, είτε πρόκειται για τον αποκωδικοποιητή, το τηλεκοντρόλ, τα καλώδια ακόμη και την ίδια την τηλεόραση, μην χάνετε πάλι χρόνο.

Service Cosmote TV: Σε τι επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές σας;

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι σε οτιδήποτε αφορά το σύστημα της ΚΟΣΜΟΤΕ TV. Επομένως, οποιοδήποτε πρόβλημα και να προκύψει ή ακόμη και αν χρειαστείτε βοήθεια με το στήσιμο, την εγκατάσταση και τη ρύθμιση της μονάδας σας, μην διστάσετε να μας καλέσετε. Οποιαδήποτε στιγμή και να προκύψει το πρόβλημα να είστε σίγουροι πως θα είμαστε δίπλα σας. Αν είναι κάποιο πρόβλημα που μπορεί να λυθεί απομακρυσμένα και από το τηλέφωνο θα το λύσουμε άμεσα. Διαφορετικά, ένα μέλος της ομάδας μας θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας. Η εξυπηρέτησή μας είναι 24ωρη και καλύπτει όλη την Αθήνα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τεχνικοί μας βελτιώνουν συνέχεια τις υπηρεσίες τους και μελετούν διεξοδικά όλες τις νέες δυνατότητες και τεχνολογίες που προκύπτουν σε ό, τι αφορά το κομμάτι του service Cosmote TV. Το μόνο σίγουρο είναι πως οτιδήποτε και να συμβεί δεν θα μας πιάσετε αδιάβαστους. Και το καλύτερο; Αυτή η τεχνογνωσία συνδυάζεται με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Φροντίζουμε και διατηρούμε τις τιμές των πακέτων μας σε σταθερά επίπεδα σεβόμενοι τις ανάγκες σας. Προσέχουμε ώστε η ισορροπία μεταξύ οικονομικών τιμών και ποιότητας να διατηρείται πάντα και να μην θυσιάζετε ποτέ το ένα εις βάρους του άλλου.

Επιπρόσθετα, γνωρίζουμε πως πολλοί επιχειρηματίες και καταστηματάρχες εξαρτώνται από την Cosmote TV για παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους. Καφέ, μαγαζιά ΠΡΟΠΟ και άλλες επιχειρήσεις χρειάζονται συνεχή λειτουργία προς εξυπηρέτηση των πελατών τους. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή σε τέτοιες καταστάσεις και ανταποκρινόμαστε άμεσα. Γνωρίζουμε πως μία πιθανή βλάβη σε ένα τέτοιο σύστημα κοστίζει σε αυτούς τους επιχειρηματίες χρήματα και πελάτες.

Αν διαθέτετε στην επιχείρηση σας πολλές μονάδες και αποκωδικοποιητές Cosmote TV που χρειάζονται service, διαθέτουμε και για εσάς οικονομικά πακέτα προσφορών. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε καθώς και την πιο οικονομική προσφορά και όλα μας τα πακέτα συντήρησης και σέρβις Cosmote TV που διαθέτουμε.

Χρειάζεστε σέρβις ΚΟΣΜΟΤΕ TV και δεν μπορείτε να αποφασίσετε;

Θεωρούμε απόλυτα κατανοητό να αφιερώνετε αρκετό χρόνο και σκέψη στην απόφαση επιλογής της κατάλληλης εταιρείας και τεχνικού. Για πολλούς ανθρώπους και επιχειρηματίες η Cosmote TV είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους καθώς και της δουλειάς τους.

 1. Αυτό φαίνεται από τις πολλές κριτικές και reviews που οι πελάτες μας γράφουν και υποβάλλουν είτε στα social media και στην ιστοσελίδα μας είτε στη Google.
 2. Αυτό φαίνεται και στα χαρούμενα πρόσωπά τους και στα σχόλια τους κάθε φορά που οι τεχνικοί μας ολοκληρώνουν τη δουλειά τους και βλέπουν πως η τηλεόρασή τους λειτουργεί ξανά και μπορούν να επιστρέψουν στο αγαπημένο τους περιεχόμενο.
 3. Σχεδόν δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα αποκαθιστούμε και επιλύουμε το πρόβλημά τους.
 4. Έχοντας συνηθίσει από την αργή και αναποτελεσματική εξυπηρέτηση άλλων παρόχων και εταιρειών, εκπλήσσονται από την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτησή μας.
 5. Όταν χρειάζονται service Cosmote TV ή κάποια βοήθεια με την αρχική εγκατάσταση και ρύθμιση του αποκωδικοποιητή τους απευθύνονται πλέον σε μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους τη στιγμή που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μην διστάσετε καθόλου. Τηλεφωνήσετε και θα βρεθούμε δίπλα σας άμεσα.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ιστορίες επισκευής ηλεκτρικών συσκευών από τους πελάτες μας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη Βόλο Ηράκλειο και Πάτρα!

Βασιλική Πρέκα από Επισκευή τηλεόρασης, Χαλάνδρι

Άριστο σέρβις από την αρχή μέχρι το τέλος. Επίσης, στην καλύτερη τιμή στην αγορά μετά από μία γρήγορη έρευνα που έκανα. Ευχαριστώ πολύ.


Βασιλική Πρέκα, Επισκευή τηλεόρασης, Χαλάνδρι
Maria & Peter Gordon από Ανταλλακτικό πλυντηρίου, Αθήνα

Ο τεχνικός ήρθε την ώρα που είχαμε συμφωνήσει, βρήκε το πρόβλημα, επέστρεψε με το ανταλλακτικό την ώρα που συμφωνήσαμε και το αντικατέστησε στο πλυντήριο μας. Μας φάνηκε πολύ ευγενικός και σωστός επαγγελματίας.


Maria & Peter Gordon, Ανταλλακτικό πλυντηρίου, Αθήνα
Μάγδα και Βαγγέλης Γεωργίου από Προβλήματα Nova, Γλυφάδα

Είχα πρόβλημα με την Nova και για μία ολόκληρη μέρα δεν έπιανα κανένα κανάλι. Κάλεσα την εταιρεία, ήρθανε την επόμενη μέρα και κάνανε επιτόπου τις διορθώσεις. Πραγματικοί επαγγελματίες!


Μάγδα και Βαγγέλης Γεωργίου, Προβλήματα Nova, Γλυφάδα
Κώστας Παπαθανασίου από Service Cosmote TV, Πατήσια

Χρησιμοποίησα την εταιρεία για δεύτερη φορά και μπορώ να πω πως δεν έχω κανένα παράπονο. Η επισκευή έγινε γρήγορα και στην ώρα τους και το κόστος λογικό. Θα τους ξαναπροτιμήσω!


Κώστας Παπαθανασίου, Service Cosmote TV, Πατήσια
George & Betty Evangelou από Βλάβη σε laptop, Περιστέρι

Τέλειες συμβουλές και τέλειο σέρβις. Φανταστική εξυπηρέτηση! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!


George & Betty Evangelou, Βλάβη σε laptop, Περιστέρι
Έλενα Καραγιώργου από Συντήρηση Υπολογιστή, Αμπελόκηποι

Εξαιρετικοί τεχνικοί και συστάσεις για τον Η/Υ μου. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας μην το καθυστερήσετε. Αυτή η εταιρεία είναι τέλεια.


Έλενα Καραγιώργου, Συντήρηση Υπολογιστή, Αμπελόκηποι
Μαρία Χρήστου από Βλάβες air condition, Κηφισιά

Στην εταιρεία που δουλεύω είχαμε για 2 μήνες προβλήματα με το air condition στους κοινόχρηστους χώρους και στον data room. Καλέσαμε τα παιδιά, ήρθανε την επόμενη μέρα, κάνανε τις επισκευές στο σύστημα και όλα τώρα δουλεύουν ρολόι.


Μαρία Χρήστου, Βλάβες air condition, Κηφισιά
Αλέξανδρος Αναγνώστου από Συντήρηση κλιματιστικού, Κυψέλη

Βρήκα αυτή την εταιρεία στο Ίντερνετ. Ήρθα σε επαφή μαζί τους και εντυπωσιάστηκα από το προσωπικό, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα της εργασίας.


Αλέξανδρος Αναγνώστου, Συντήρηση κλιματιστικού, Κυψέλη
Γιώργος Α. από Ανταλλακτικό ψυγείου, Παγκράτι

Η εταιρεία και οι τεχνικοί φέρθηκαν πολύ επαγγελματικά στις εργασίες επισκευών που κάνανε για εμάς. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και αξιόλογη. Μπράβο τους.


Γιώργος Α., Ανταλλακτικό ψυγείου, Παγκράτι

Ποια πλεονεκτήματα καθιστούν την εταιρεία μας ηγέτη στο χώρο των επισκευών;

Δείτε τα κυριότερα 7 πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά:

 1. Απόλυτη εξειδίκευση προσωπικού.
 2. Μεγάλη εμπειρία κάθε τεχνικού πάνω από 20 χρόνια.
 3. Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε περιστατικού απαράμιλλη.
 4. Διαδικασίες από το τηλεφώνημά σας έως την ολοκλήρωση ακολουθούν ISO αυστηρές διαδικασίες.
 5. Εκδίδονται νόμιμες αποδείξεις ή τιμολόγια κατά περίπτωση.
 6. Οι προσωπικές πληροφορίες σας διαχειρίζονται εναρμονισμένες απόλυτα με το GDPR και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης CE.
 7. Κάθε Ηλεκτρική Συσκευή είναι δική σας περιουσία και ως τέτοια περιβάλλεται με την απαραίτητη προσοχή.
Επισκευές Πλεονεκτήματα why us 10reasons Επισκευές 10 Λόγοι

Γιατί να μας επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες σέρβις;

10 Λόγοι για να μας επιλέξετε:

 1. Διαρκής μετεκπαίδευση προσωπικού (Ηλεκτρολόγοι Αθηνών Θεσσαλονίκης Βόλου Ηρακλείου Κρήτης και εξειδικευμένοι πιστοποιημένοι τεχνικοί) στις νέες τεχνολογίες.
 2. Σε κάθε νέα ηλεκτρική συσκευή γίνονται ειδικά σεμινάρια από ειδικούς κάθε εταιρείας Bosch, Miele, Whirlpool κλπ.
 3. Αυτοσυνέπεια λόγων και έργων σε ό,τι συμφωνήσουμε τηλεφωνικά.
 4. Ανταγωνιστικές τιμές. Σε μας γλυτώνετε χρόνο και χρήμα.
 5. Οι διαδικασίες μας προσφέρουν τα μέγιστα στο περιβάλλον.
 6. Πάντα γίνεται εκτίμηση αν συμφέρει η επισκευή μίας συσκευής. Μόνο αν είναι βέβαιο ότι ο πελάτης θα κερδίσει προχωράμε.
 7. Η ευγένεια του προσωπικού είναι δεδομένη.
 8. Τα ραντεβού κλείνονται σύμφωνα με την επιθυμία κάθε πελάτη.
 9. 14 άτομα στο τηλεφωνικό κέντρο είναι στην πρώτη γραμμή, ώστε κανένας πελάτης να μην περιμένει.
 10. Αρκετές φορές ένα θέμα επιλύεται τηλεφωνικά. Δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε. Πιθανώς να είναι όντως κάτι απλό. Το επιστημονικό προσωπικό είναι για σας διαθέσιμο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – 12 Frequently Asked Questions (F.A.Q.)

Πιο κάτω δίνονται οι δώδεκα πιο συχνές ερωτήσεις (12 frequently asked questions – F.A.Q.) που μας κάνουν οι πελάτες στο τηλεφωνικό κέντρο.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε αν υπάρχουν κάποιες απορίες ή διαβάστε παρακάτω τις συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά. Έτσι θα έχετε σχηματίσει πιο καλή άποψη για την πληρότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

1. Πόσο κοστίζουν οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων στην Αθήνα ή επισκευές ψυγείων υπολογιστών κλιματιστικών;

Καταρχήν η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και όχι μόνο πλυντήρια ρούχων και ψυγεία. Πρακτικά δεν υπάρχει κάποιο brand name που να μην καλύπτουμε σε υπολογιστές κλιματιστικά ηλεκτρικές κουζίνες ψυγειοκαταψύκτες, λάπτοπ κα.. Η μακρόχρονη εμπειρία μας αποτελεί τη δική σας εγγύηση για το καλύτερο. Δείτε και τις αξιολογήσεις των πελατών μας. Αναλαβάνουμε από έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, ένα Laptop μέχρι τον πιο σύγχρονο ψυγειοκαταψύκτη.✓Είτε πρόκειται για ένα παλιό αιρκοντίσιον με δυσεύρετα ανταλλακτικά, είτε για μία ηλεκτρική συσκευή συναισθηματικής αξίας εμείς θα κάνουμε για σας το καλύτερο δυνατό.✓Φυσικά, σε μας ο χρόνος ζωής των ηλεκτρικών συσκευών σας επιμηκύνεται κατά πολύ. Οι τιμές για επισκευές πλυντηρίων είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Το ίδιο ισχύει για το κόστος επισκευών ψυγείων. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για προσωπική πληροφόρηση για το δικό σας μοντέλο συσκευής.

2. Πού κάνετε επισκευή ψυγείου ή επισκευές πλυντηρίων ρούχων στην Αθήνα ή κλιματιστικού υπολογιστή;

Είναι αλήθεια ότι επισκευάζουμε συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, κλιματιστικά ή κάνουμε επισκευές υπολογιστών σε Χαλάνδρι Αττική Θεσσαλονίκη Βόλο Ηράκλειο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τόσο σύγχρονες οικιακές συσκευές όπως στα έξυπνα σπίτια όσο και πιο παλιές. Επειδή κάποια ηλεκτρική συσκευή χάλασε, δεν σημαίνει ότι θα τη στείλουμε κατευθείαν στην ανακύκλωση. Πιθανόν να είναι κάτι πολύ απλό. Έτσι δεν θα επιβαρυνθεί ο οικογενειακός σας προϋπολογισμός. Η γρήγορη αντικατάσταση των συσκευών και μάλιστα κάτω της 3ετίας είναι μάστιγα για τον πολιτισμό μας.✓Κατά συνέπεια καλό είναι να επισκευάσετε το παλιό σας ψυγείο, αν και εφόσον το κόστος ανταλλακτικού είναι πολύ μικρό. Πάντα γίνεται από μας μία εκτίμηση και μόνο εφόσον ο πελάτης συμφωνήσει προχωράμε στην αποκατάσταση της βλάβης. Το κόστος του νέου προιόντος επιβαρύνει συνολικά έναν προϋπολογισμό. Μάλιστα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα χωρίς βιομηχανία ηλεκτρικών συσκευών η επιβάρυνση και του περιβάλλοντος είναι μεγάλη.

3. Ποιο είναι το κόστος για τη βλάβη ενός αιρκοντίσιον;

Το κόστος για κάθε μία βλάβη αιρκοντίσιον κυμαίνεται ανάλογα με τις επόμενες παραμέτρους:✓Τεχνική κάλυψη σε καθημερινή ή αργία. Ο νόμος ορίζει επιμίσθιο στο προσωπικό μας σε Κυριακές και αργίες ανάλογα με το ωράριο.✓Παλαιότητα της ηλεκτρικής συσκευής. Κάποια ανταλλακτικά μπορεί να είναι φτηνότερα και κάποια ακριβότερα.✓Επάρκεια ανταλλακτικών. Αυτό δεν είναι ζήτημα παλαιότητας. Ακόμη και σε ένα καινούριο προϊόν μπορεί το εργοστάσιο να μην έχει προβλέψει πιθανή αστοχία σε ένα ανταλλακτικό.✓Το υγρό R410A είναι κατάλληλο για παλαιές συσκευές και ακριβότερο από το καινούριο οικολογικό R32. Επειδή το τελευταίο είναι ομοιογενές υγρό και όχι μείγμα έχει κάποια πλεονεκτήματα: Καταρχήν μπορεί να ανακυκλωθεί και με το 70% της ποσότητας σε σχέση με το παλαιό κλιματιστικό αποδίδει την ίδια θερμική ισχύ.

4. Πόσο στοιχίζει κατά μέσο όρο η επισκευή ηλεκτρικών συσκευών;

Με ακρίβεια μπορούμε να δώσουμε μόνο τις πληροφορίες για τη συχνότητα κλήσεων και όχι για το μέσο κόστος επισκευής ηλεκτρικών συσκευών. Σε πολλές ιστοσελίδες αναφέρεται ενδεικτικά ένα μέσο κόστος 50 Ευρώ. Στην εταιρεία μας έχουμε ένα τεράστιο δείγμα ολοκληρωμένων επισκευών. Παρά το επίσης πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργατών, το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με αρκετές παραμέτρους. Υπάρχουν περιπτώσεις που μία σειρά προϊόντος μπορεί να έχει βγεί ελαττωματική. Τότε σε εκείνον το χρονικό διάστημα η αντικατάσταση γίνεται μέσω αντιπροσωπειών και ο πελάτης δεν χρεώνεται τίποτα. Με μερικές εκατοντάδες μηδενικές χρεώσεις στο συγκεκριμένο προϊόν φαίνεται ότι το κόστος πέφτει συνολικά ακόμη και κάτω από 10 Ευρώ. Καλό είναι να ενημερωθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

5. Διαφέρει η τιμή επισκευής οικιακών συσκευών Θεσσαλονίκης Αθήνας;

Όχι, η τιμή επισκευής οικιακών συσκευών δεν διαφοροποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών. Κατά συνέπεια καλύπτουμε γρήγορα όλες τις περιοχές. Οι πελάτες αντιμετωπίζονται από μας με ευγένεια και συνέπεια τιμής από όπου και αν έρθει το αίτημα για σέρβις.

6. Αν μία οικιακή συσκευή είναι φτηνή, αξίζει να τη φτιάξω;

Αυτό επαφύεται στη συναισθηματική αξία που έχει για σας η συγκεκριμένη οικιακή συσκευή. Πολλές φορές η αντικατάσταση ενός καλωδίου τροφοδοσίας μπορεί να δώσει άλλα τόσα χρόνια ζωή ακόμη και σε ένα οικονομικό ηλεκτρικό πορτατίφ.

7. Έρχεστε στο χώρο μου;

Ναι, για αυτό έχουμε το καλύτερο όνομα στην αγορά, διότι εξυπηρετούμε κάθε πελάτη χωριστά στο χώρο του. Βλέπουμε ✓κάθε περίπτωση ως ξεχωριστή και με προσήλωση. Σκοπός μας δεν είναι απλά η διεκπεραίωση ενός αιτήματος αλλά να δίνουμε χαρά στους πελάτες μας.

8. Πόσο χρόνο θα διαρκέσει η αποκατάσταση μίας βλάβης;

Γενικά η αποκατάσταση μίας βλάβης μπορεί να διαρκέσει από δέκα λεπτά έως κάποιες ώρες. Εδώ μπορούμε να αναφέρουμε κάποια παραδείγματα. Μία γρήγορη επισκευή είναι εφικτή αν χρειάζεται αντικατάσταση καλωδίου τροφοδοσίας ή κάποια ασφάλεια. Λίγο παραπάνω αν είναι ανάγκη να γίνει αντικατάσταση ενός μετασχηματιστή.✓Τώρα στην περίπτωση που χρειάζεται να αλλαχτεί ιμάντας σε ένα πλυντήριο ρούχων ή κάδος σε ένα πλυντήριο πιάτων θα διαρκέσει λίγο περισσότερο. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, διότι κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη.

9. Ποιές είναι οι πιο ευαίσθητες ηλεκτρικές συσκευές;

Θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει μονολεκτική απάντηση. Υποθετικά, αν μιλάμε για 1 πλυντήριο ανά νοικοκυριό, φαίνεται ότι το πλυντήριο είναι πιο δαπανηρό όταν χαλάσει. Η βλάβη όμως σε ένα πλυντήριο μπορεί να βγει 1 στα δέκα ακόμη και είκοσι χρόνια. Σε σχέση με τη χρήση πρέπει να σκεπτόμαστε και όχι γενικά με τις κλήσεις στην εταιρεία μας. Ξαναδείτε πιο πάνω τον Πίνακα 1.✅Θα διαπιστώσετε ότι οι επισκέψεις μας με αφρομή βλάβες σε Ψυγεία είναι λιγότερες σε σχέση με τα πλυντήρια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χαλάνε λιγότερο τα ψυγεία.✅Έρευνα έχει δείξει ότι οι καταναλωτές αντικαθιστούν με μεγαλύτερη ευκολία ένα παλιό ψυγείο από ότι ένα πλυντήριο. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα με το ποσό χρημάτων που έχουν δαπανήσει. Προφανώς η ανάγκη για ψύξη των προϊόντων είναι πολύ πιο επιτακτική από το πλύσιμο ρούχων ή πιάτων.

10. Θέλω τεχνικό τώρα. Εσείς μπορείτε;

Καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο και ο πρώτος διαθέσιμος τεχνικός θα είναι δίπλα σας. ✅Ένας επαγγελματίας ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρονικός ή ψυκτικός ανάλογα με το αίτημά σας θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

11. Ποια πλεονεκτήματα έχει η εταιρεία σας στις επισκευές;

Τα πλεονεκτήματα που έχει η εταιρεία μας στις επισκευές είναι πάρα πολλά. Δείτε την επόμενη λίστα:✅ISO 9001:9015. Οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα προσέγγισης κάθε περιστατικού μας καθιστούν την πρώτη σας επιλογή.✅Ταχύτητα: Ο χρόνος άφιξης στο χώρο σας γίνεται ελάχιστος δεδομένων πάντα των συνθηκών.✅Ασφάλεια: Προσέχουμε κάθε ηλεκτρονική ή οικιακή συσκευή σας.✅Αποτελεσματικότητα: Τόσο στα ψυγεία όσο και στα πλυντήρια ή τις τηλεοράσεις και τα κλιματιστικά το σέρβις ολοκληρώνεται χωρίς εκκρεμότητες.✅Εγγύηση: Δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας από την ώρα παράδοσης ενός έτους και στις τηλεοράσεις 6 μηνών.✅Διαδικασίες ελέγχου: Στους Υπολογιστές αλλά και στα Λάπτοπ ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες, ώστε να παραδίδουμε ηλεκτρονικές συσκευές σε άριστη κατάσταση.✅Tips - Συμβουλές: Δείτε κάποια πραγματικά περιστατικά επισκευών.

12. Γιατί να μας επιλέξετε για επισκευές ψυγείων πλυντηρίων τηλεοράσεων tv λάπτοπ;

Θα μας επιλέξετε για Επισκευές Ψυγείων Πλυντηρίων Τηλεοράσεων TV λάπτοπ ή ηλεκτρονικών υπολογιστών για μία σειρά λόγους: ✅Καλύτερος λόγος ποιότητας/κόστους. ✅Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε περιστατικού. ✅Υψηλότατος Επαγγελματισμός.✅Ισχυρό όνομα στο χώρο των υπηρεσιών. ✅Αποτελεσματικότητα σε κάθε οικιακή συσκευή που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε. ✅Εκτός από άκρως Ανταγωνιστικές και πάρα πολύ καλές τιμές.✅Επισκευές τηλεοράσεων Αθήνα με υψηλή εξειδίκευση σε όλες τις μάρκες. Σημειωτέον ότι όπως και στις επισκευές τηλεοράσεων Αθήνας, έτσι και σε όλες τις περιοχές κάλυψης η κορυφή μας ανήκει. Εσείς μας έχετε τοποθετήσεις στη θέση 1 της Google σε όλες τις αναζητήσεις. Τυχαίο σίγουρα δεν είναι να είμαστε τόσο ψηλά στις προτιμήσεις σας!

Τελευταία ενημέρωση: 07 Απριλίου 2024. Συντάκτης: Παπαδόπουλος Αργύρης για service24.

Επικοινωνία

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε σας πρόβλημα.

Χάρτης